Collectief van parketzaken in Nederland

ParketGroep Nederland

Neerlandia is aangesloten bij ParketGroep Nederland (PGN). Dit is een collectief van parketspeciaalzaken door heel Nederland. Alleen parketzaken die aan de hoogste normen voldoen mogen zich hierbij aansluiten. Zo moeten ze bijvoorbeeld beschikken over vele jaren ervaring.

Vakmensen

De leden van ParketGroep Nederland hebben allemaal professionele parketteurs om uw vloer kundig te plaatsen. Aangesloten leden bieden u dus de zekerheid van een kwaliteitsvloer. U koopt namelijk altijd bij een CBW-erkend bedrijf. Ook waakt de ParketGroep dat u een vloer aanschaft voor een eerlijke prijs.

Exclusieve Nederland Collectie

Samen met haar leveranciers heeft de ParketGroep de exclusieve Nederland Collectie ontwikkeld. Deze vloeren zijn alleen verkrijgbaar bij de aangesloten winkels. De Nederland Collectie bestaat uit houten vloeren en laminaat vloeren en is typisch Nederlands. Iedere vloer heeft een eigen uitstraling. Van naturel tot wit en van gerookt tot licht verouderd. Europees eikenhout is de basis en er zijn verschillende manier om de vloer af te werken. De kleuren en patronen passen bij actuele woontrends.

Exclusieve MAXXI houten vloeren

De MAXXI houten vloeren is een ander soort vloer die u exclusief bij ParketGroep leden kunt krijgen. De vloer is samengesteld, dit betekent dat hij uit een toplaag van eiken en een onderlaag bestaat. Dit maakt de vloer stabieler dan bijvoorbeeld een massieve houten vloer. De MAXXI vloeren zijn dus duoplanken met een toplaag van 6 millimeter. Deze toplaag is dikker dan normaal. Hierdoor heeft u een vloer die extra lang meegaat.

Andere partners