Uw vloer zo goed mogelijk behouden

Onderhouds­beurt

Wilt u uw vloer niet helemaal kaal schuren? Ook met een lichte onderhoudsbeurt kunt u soms al kleine krasjes, vlekjes of vale plekken bijwerken. U kunt dit zelf doen, bijvoorbeeld met een boenmachine, of het door ons laten doen.

Reinigen, polijsten en oliën

Wilt u door ons uw vloer laten opknappen? Dan zijn er verschillende dingen die we kunnen doen. We komen altijd eerst even bij u thuis kijken wat voor u de beste oplossing zou zijn. Een geoliede vloer kunnen we bijvoorbeeld licht opschuren met een polijstmachine en in zijn geheel in de onderhoudsolie zetten. Daarnaast kunnen we óók nog de vloer reinigen met een professionele schoonmaakmachine (vóór het polijsten).

Professionele schoonmaak­machines

Bij het onderhoud van een houten vloer gebruiken onze parketteurs professionele schoonmaakmachines. De combinatie van een dergelijke machine en het gebruik van onze professionele reinigingsmiddelen zorgt ervoor dat de vloer een diepe reiniging krijgt. Als u het zelf wilt doen, kunt een boenmachine huren bij ons in de winkel. We hebben een breed aanbod aan bijpassende reinigingsmiddelen.

Hulp nodig? Neem
contact met ons op!

Zelf reinigen of voor een professional kiezen?

Het is mogelijk om een boenmachine te huren en daarmee zelf de vloer een onderhoudsbeurt te geven. Maar voor het meest optimale resultaat adviseren wij u om hier een vakman of -vrouw voor in te schakelen. Zij zijn getraind in het gebruik van de speciale machines en zorgen voor een optimaal eindresultaat. Neem contact met ons op voor de prijzen.

Voordelen boenmachine

Hulp nodig? Neem
contact met ons op!

Werkwijze

Stap 1

Kom gerust langs bij onze winkel

U kunt zo binnenlopen tijdens onze openingstijden of een afspraak maken, wat u zelf het prettigst vindt.

Stap 2

Thuisbezoek

Thuis meten wij de ruimte(s) op en spreken we uw wensen rustig met u door. 

We geven advies over de voorbereiding, zoals de planning, de keuze van de vloerverwarming of het klaarmaken van de ondergrond. Dit doen we vrijblijvend en gratis.

Stap 3

Prijsopgave

We geven u een vrijblijvende en duidelijke prijsopgave. 

Stap 4

Plannen

We plannen de werkzaamheden niet alleen met u in, maar geven u ook advies over de volgorde. 

Is het bijvoorbeeld handig om eerst de keuken te laten plaatsen of komt eerst de vloer? En hoe lang moet het stucwerk drogen voordat we met de vloer kunnen beginnen?

Stap 5

Voorbereiding

In het voortraject geven we uitgebreid advies. 

Bijvoorbeeld: Is de ondervloer droog en vlak genoeg? Hoe werkt het opstookprotocol bij een vloerverwarming? En hoe sluit de vloer goed aan op de tegels? 

Stap 6

Uitvoeren

We gaan lekker aan de slag met de vloer. Fijn!

Stap 7

Onderhoudsadvies

Na afloop krijgt u van ons een onderhoudspakket met onderhoudsadvies. 

Advies op maat nodig? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in.