Contact

Onze parketteurs leggen, repareren en onderhouden vloeren. Wij geven u van tevoren altijd deskundig advies. De aanschaf van een houten vloer is ingrijpend voor uw interieur. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Neerlandia Nijmegen is een CBW-erkend bedrijf. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van uw aankoop.

Contact met Neerlandia Nijmegen vloeren winkel

Openingstijden
Wij zijn open!

Voor vloeradvies vragen wij u een afspraak te maken. Wilt u een onderhoudsmiddel kopen? Dan kunt u zonder afspraak bij ons terecht.

  • We hanteren onze normale openingstijden
  • Voor vloeradvies vragen we u een afspraak te maken via 024 32 33 111 of via info@neerlandia-houtenvloeren.nl
  • Maximaal 2 personen tegelijkertijd in de winkel
  • Dus vragen wij u buiten te wachten als er meer dan 3 mensen binnen zijn
  • 1,5 meter afstand bewaren, ook buiten
  • Graag met pin betalen

Als u hiermee rekening houdt kunnen wij u prima van dienst zijn. We verwelkomen u graag in onze winkel!

Onderhoudsmiddelen kunt u bestellen in onze webshop. Staat uw onderhoudsmiddel er niet bij? U kunt ons altijd op 024-3233111 en via info@neerlandia-houtenvloeren.nl bereiken op:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten

Adres

Postweg 125
6523 KW Nijmegen
Telefoon: 024-3233111
info@neerlandia-houtenvloeren.nl

Contact

Heeft u een vraag? Vul dan het onderstaande formulier in. Door op verzenden te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

Contact
Locatie

Onze winkel ligt in een woonwijk in Nijmegen-Oost. In onze straat kunt u gratis parkeren. De winkel is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. We hebben veel voorbeeldborden die u kunt bekijken. U kunt ze eventueel ook lenen, om thuis de kleur te bepalen bij uw andere meubels. Of gewoon om er nog eens goed over na te denken.

Ook hebben we kleurstalen van onze kleurolies in huis. Sommige daarvan hebben we uitgewerkt op een groot bord. Er staat altijd een van onze medewerkers klaar om u advies op maat te geven. Als u dat wilt, maken wij in de winkel alvast een offerte met u. U kunt ook later een tekening toesturen, dan krijgt u de offerte per mail. En gewoon even komen kijken kan natuurlijk ook altijd.