Over ons

Neerlandia

Persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding, dát is waar het om draait bij Neerlandia Houten Vloeren in Nijmegen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de parketindustrie zijn wij een expert als het gaat om hout en vloeren. We weten wat er mogelijk is in hout. We weten wat wel en niet kan op bepaalde ondervloeren of kamertypes.

Ambachtelijke kijk op parket

Wij beheersen een ambacht in de houtbewerking van vloeren waar we trots op zijn. Dat betekent echter niet dat we ons afsluiten voor nieuwe ontwikkelingen, technieken en trends. Deze volgen we op de voet en passen we toe in onze werkwijze. We vertellen u graag meer over de nieuwste producten.

Persoonlijk advies

Neerlandia Houten Vloeren in Nijmegen staat voor een probleemloze vloer. We nemen dan ook uitgebreid de tijd om u te vertellen waar u op moet letten. In de showroom en bij u thuis. Het leggen van een houten vloer vraagt om een goede voorbereiding. De luchtvochtigheid is van belang, de ondervloer, en natuurlijk ook de houtsoort. Allemaal zaken die aan bod komen om er zeker van te zijn dat u een leven lang geniet van een karaktervolle houten vloer.

Ruim assortiment

Naast houten vloeren hebben wij ook een ruim assortiment in laminaat, kurk, PVC en bamboe. Neerlandia Nijmegen levert zo vloerbekleding voor uw hele huis. Eén adres, één aanspreekpunt; wel zo makkelijk. Onze parketteurs bewerken hout op ambachtelijke wijze tot parket. Zij doen dat nadat u vooraf deskundig advies heeft ontvangen. De aanschaf van een houten vloer is een ingrijpende keuze. Daarom is het belangrijk dat u zich vooraf goed laat informeren. Hiervoor bent u van harte welkom in onze winkel aan de Postweg 125 in Nijmegen. U bent verzekerd van uw aankoop, want wij zijn een CBW-erkende zaak.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in.