Vernieuwen of opknappen

Trapbekleding

Bij traprenovatie is er van alles mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld je versleten trap opknappen, maar je kunt ook kiezen voor een hele andere look. Denk eens aan een trap met tapijt waarbij de vloerbedekking wordt vervangen door hout. Of een geschilderde trap die je van PVC trapbekleding kunt voorzien. Door te kiezen voor traptreden en stootborden van hout, laminaat of PVC kies je voor een sterke, duurzame oplossing.

Wat zijn de mogelijkheden voor een traprenovatie?

In principe kunnen wij elke trap weer mooi maken. Een recht trap, een open trap, een met een bocht of hoek, of een trap bekleed met tapijt of verf. Wij houden van een uitdaging en maken de trap helemaal naar uw wens met het materiaal dat u graag wilt. Ook kunnen we de trap op verzoek voorzien van antislip materiaal of stootborden in een afwijkende kleur.

Wat kost een traprenovatie?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor uw trap? Onze specialisten adviseren je graag. In onze winkel kunnen we je voorbeelden laten zien. En als u een foto meeneemt van de huidige situatie, dan kunnen we daar op inspelen. We bespreken uw woonsituatie, laten voorbeelden van traprenovaties zien en vertellen u meer over hoe traprenovatie in zijn werk gaat. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies op maat. Over de prijs kunnen we u dan ook meer informatie geven. We zien u graag terug in onze winkel!

Voorbeelden in het echt zien?

Werkwijze

Stap 1

Kom gerust langs bij onze winkel

U kunt zo binnenlopen tijdens onze openingstijden of een afspraak maken, wat u zelf het prettigst vindt.

Stap 2

Thuisbezoek

Thuis meten wij de ruimte(s) op en spreken we uw wensen rustig met u door. 

We geven advies over de voorbereiding, zoals de planning, de keuze van de vloerverwarming of het klaarmaken van de ondergrond. Dit doen we vrijblijvend en gratis.

Stap 3

Prijsopgave

We geven u een vrijblijvende prijsopgave. 

Stap 4

Plannen

We plannen de werkzaamheden met u in en bespreken de volgorde. 

Is het bijvoorbeeld handig om eerst de keuken te laten plaatsen of komt eerst de vloer? En hoe lang moet het stucwerk drogen voordat we met de vloer kunnen beginnen?

Stap 5

Voorbereiding

In het voortraject geven we uitgebreid advies. 

Bijvoorbeeld: Is de ondervloer droog en vlak genoeg? Hoe werkt het opstookprotocol bij een vloerverwarming? En hoe sluit de vloer goed aan op de tegels? 

Stap 6

Uitvoeren

We gaan lekker aan de slag met de vloer. Fijn!

Stap 7

Onderhoud

Na afloop krijgt u van ons een onderhoudsmiddel.

Advies op maat nodig?

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in.