Neerlandia Houten Vloeren

Diensten

Onze diensten

Uw parketspecialist heeft, misschien alweer jaren geleden, zijn best gedaan om een mooie houten vloer aan u te leveren. Hoe zorgt u voor goed onderhoud? En wat kunt u doen om een doorleefde houten vloer weer in zijn oude glorie te herstellen? Voor dit soort vragen kunt u bij ons in de winkel terecht. Wij hebben ook een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen voor uw vloer. Wij geven u graag advies op maat.

Schuren en oliën/lakken

Als jaren intensief gebruik zijn sporen heeft nagelaten, kunnen wij de vloer renoveren. Wij schuren uw vloer dan kaal. Hierdoor gaat er net geen millimeter van de toplaag af. We werken hem daarna met olie of lak af, in veel gevallen kunt u dit zelf kiezen. Wilt u meer weten over deze keuze, lees dan deze pagina. In veel gevallen kunt u uw vloer na het schuren een andere kleur geven. Na de behandeling is uw vloer weer helemaal opgeknapt. 

Onderhoudsbeurt

Wij kunnen u vloer natuurlijk ook een lichte of een intensieve onderhoudsbeurt geven. Dit houdt in reinigen, polijsten en de vloer in de onderhoudsolie zetten. Bekijk ons aanbod aan onderhoudsbeurten.

Hulp nodig? Neem
contact met ons op!

Uitbreiden/aan­helen van de vloer

Heeft u een muurtje verwijderd of een aanbouw gemaakt? Bijvoorbeeld een serre? Wij maken van uw vloer weer één geheel. Onze vakmensen renoveren en repareren veel parketvloeren per jaar tot bijna originele vloeren.

Schadeherstel

Heeft u een krasje, putje, brand of waterschade? Van kleine tot grote schades, wij herstellen vakkundig uw vloer. Het is mogelijk dat er iets gebeurt in uw huis, waarbij de verzekering wordt ingeschakeld. Wij kunnen een offerte voor u maken met een begeleidend schrijven voor de verzekering.

Trapbekleding

Een trap gebruik je veel. Meerdere keren per dag naar boven en beneden, vaak ook nog met schoenen aan. Dan is het niet zo gek dat je trap er na een paar jaar al wat versleten uit ziet. Wil je dat je trap helemaal past bij de rest van de woning? Dan is een traprenovatie een goed idee.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier in.