ParketGroep Nederland

ParketGroep Nederland is een collectief van ruim 25 parketspeciaalzaken. Alleen parketspeciaalzaken die aan de hoogste normen voldoen en beschikken over vele jaren ervaring mogen zich hierbij aansluiten.

Vakmensen

De leden van ParketGroep Nederland hebben het kennisniveau in huis om u te helpen die vloer te kiezen die bij u past. Ook hebben zij de vakmensen in dienst om uw vloer perfect te plaatsen. De ParketGroep Nederland biedt u bovendien de zekerheid van een kwaliteitsvloer. U koopt namelijk altijd bij een CBW-erkend bedrijf. Ook waakt de ParketGroep dat u een vloer aanschaft voor een eerlijke prijs.

Exclusieve Nederland Collectie

ParketGroep Nederland heeft uitstekende condities bij haar toeleveranciers. Ook volgt zij de laatste trends. De ParketGroep verkoopt namelijk de exclusieve Nederland Collectie. Deze vloeren zijn namelijk alleen verkrijgbaar bij de aangesloten winkels. De Nederland Collectie bestaat uit houten vloeren, semi-traditionele vloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren. De collectie is typisch Nederlands. Iedere vloer heeft onderscheidende karakteristieken en een eigen uitstraling. U kunt het aanpassen aan uw eigen voorkeuren. Kies van naturel tot wit en van gerookt tot licht verouderd. Europees eikenhout is de basis en er zijn verschillende manier om de vloer af te werken. Ook passen de patronen bij de actuele woontrends.

Webwinkel

Wij zijn aangesloten bij de webwinkel van ParketGroep Nederland. In de webwinkel kunt u vanuit huis uw producten bestellen. U kunt uw producten thuis laten bezorgen of komen ophalen in onze winkel.