Parket Groep Nederland

Parket Groep Nederland is een collectief van ruim 25 parketspeciaalzaken. Alleen parketspeciaalzaken die aan de hoogste normen voldoen en beschikken over vele jaren ervaring mogen zich hierbij aansluiten.

Vakmensen
De leden van Parket Groep Nederland hebben het kennis- en adviesniveau in huis om u te helpen die vloer te kiezen die in alle opzichten bij u past. En zij hebben de vakmensen in dienst om uw vloer perfect te plaatsen. Zo biedt Parket Groep Nederland u de zekerheid van een kwaliteitsvloer en de zekerheid van een eerlijke prijs. Plus de zekerheid dat u bij een CBW-aangesloten bedrijf koopt.

Uitstekende condities
Parket Groep Nederland heeft uitstekende condities bij haar toeleveranciers en volgt de laatste trends. Tevens verkopen ze de exclusieve Nederland Collectie, vloeren die alleen verkrijgbaar zijn bij de aangesloten winkels.

Webwinkel
Wij zijn aangesloten bij de webwinkel van Parket Groep Nederland. In de webwinkel kunt u eenvoudig vanuit huis uw producten bestellen. U kunt uw producten thuis laten bezorgen of komen ophalen in onze winkel.

parketgroep_nederland_logo