Corona en hygiëne

Ook tijdens de corona crisis leggen en behandelen wij vloeren. Uw gezondheid en die van onze parketteurs staat altijd voorop. Daarom houden we ons strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid.

Bent u, of een van uw medebewoners, ziek?

Wanneer u of een van uw medebewoners ziek is (koorts, hoesten of kortademigheid), vragen wij u de afspraak te verplaatsen.

Onze parketteurs volgen de richtlijnen van het RIVM
  • Als een van onze parketteurs verkoudheid of andere griepklachten (hoesten, kortademigheid, koorts) vertoont, blijft hij thuis.
  • Onze parketteurs schudden geen handen en proberen afstand te houden (minimaal 1,5 meter).
  • Onze parketteurs wassen regelmatig hun handen met water en zeep, vooral voor en na de pauze.
  • Wij werken óf alleen óf in vaste teams.
  • Heeft u, of een van uw medebewoners, last van koorts, hoesten of kortademigheid, dan kan de afspraak helaas niet doorgaan.
Parketteurs gaan het liefst in hun eentje in de ruimte aan het werk

Het zou mooi zijn als onze parketteurs in hun eentje in de ruimte, zonder andere aanwezige personen, zouden kunnen werken. Dit betekent dat u en uw medebewoners tijdens de klus niet in de ruimte aanwezig kunnen zijn. Dit betekent ook dat andere werklieden (bijvoorbeeld schilders) niet in de ruimte aanwezig kunnen zijn. Eventueel overleg kan telefonisch gebeuren.

U kunt zelf voor goede hygiënische voorzieningen zorgen

U kunt zelf, als dat mogelijk is, zorg dragen voor goede hygiënische voorzieningen. Onze parketteurs moeten hun handen kunnen wassen.

Net als u volgen wij het nieuws over corona op de voet. Als de overheid nieuwe maatregelen bekend maakt, zou het kunnen dat wij onze dagelijkse werkzaamheden moeten aanpassen. Wij brengen u dan daarvan op de hoogte. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.