Schadeherstel

We behandelen regelmatig schades. Dit kan waterschade zijn, maar ook brandschade of inbraakschade. Er komt altijd eerst iemand van ons langs om de schade op te nemen voor het schadeherstel. Hij of zij bekijkt welk hout is gebruikt en wat er nodig is om de vloer weer in zijn oude staat terug te brengen. Op basis van dit bezoek maken wij een offerte, die u eventueel bij uw verzekeraar kunt indienen.

Aanhelen en opschuren

Bij schadeherstel kan het aanhelen en opschuren soms voldoende zijn. De vloer repareren kan betekenen dat kleine delen van het hout verwijderd worden en daar nieuwe stukjes voor in de plaats worden gelegd. We raden aan om de ruimte daarna altijd in zijn geheel te schuren en opnieuw te behandelen met olie of lak. De ruimte wordt op die manier namelijk weer één geheel.

Renoveren van oude houten vloeren

Het komt regelmatig voor dat mensen ons inschakelen omdat blijkt dat onder het verweerde tapijt van hun nieuw aangekochte woning een prachtige parketvloer schuil gaat. Dat zijn altijd mooie klussen voor ons waar we onze liefde voor houten vloeren prima in kwijt kunnen!

Houten vloer vervangen

Soms is een houten vloer er zo slecht aan toe, dat hij beter vervangen kan worden. Wij proberen dit altijd te voorkomen, maar soms lukt dat niet. Gaat u toch liever over tot vervanging van de vloer, dan zijn daar genoeg mogelijkheden voor. Bij ons eerste bezoek geven we u altijd advies op maat. We spreken de mogelijkheden goed met u door. Samen komen we dan tot een oplossing. Op basis van dat bezoek stellen wij een offerte op. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een afspraak.