Onderhoudsproducten

Neerlandia Houten Vloeren heeft een eigen assortiment onderhoudsproducten. Door uw vloer regelmatig te behandelen met olie, wax en/of lak verlengt u de levensduur van uw vloer. Voor iedere type vloer en afwerking is er een passend product waarmee u kunt reinigen en beschermen.

Bestel eenvoudig in onze webwinkel

De onderhoudsmiddelen zijn ontwikkeld door de vakman en voldoen aan de hoogste eisen. In onze webwinkel kunt u deze producten eenvoudig bestellen. Bezoek onze webwinkel, aangesloten bij ParketGroep Nederland. Wij hebben ook verschillende onderhoudsproducten op voorraad. Kom gerust eens langs in onze winkel om uw product uit te zoeken. Wij geven u ook altijd passend advies over uw specifieke situatie.

image-2016-02-20(16)

Geoliede en hardwax geoliede vloeren

Het onderhoud van een geoliede vloer is vergelijkbaar met het onderhoud van een hardwax geoliede vloer. Bij geoliede vloeren zorgt de aangebrachte olielaag voor bescherming van het hout. Wij leveren onderhoudsoliepakketten die op de verschillende vloer- en olietypen afgestemd zijn. Deze pakketten omvatten altijd een onderhoudsolie, een intensiefreiniger en een reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik.

Gelakte houten vloeren en gelakte PVC/vinyl vloeren

Door een laag polish aan te brengen op de vloer blijft de laklaag in optimale conditie. Dit waarborgt een goede bescherming. Het is dan de extra aangebrachte laag polish die slijt in plaats van de laklaag. Ook heeft een polish een corrigerende werking. Kleine krassen en beschadigingen worden opgevuld. Wij hebben polish in verschillende glansgradaties en voor verschillende laktypen. Onze onderhoudspakketten voor lak omvatten altijd een polish, een remover en/of stripper (om de oude laag polish eerst te verwijderen) en een reinigingsmiddel voor wekelijks gebruik.

Wasvloeren

Bij een wasvloer zorgt de aangebrachte was voor bescherming van het hout. Met reiniging en onderhoud blijft deze beschermlaag in topconditie. Dit verzekert een lange levensduur. Met een beetje aandacht en de juiste producten blijft de vloer zonder grote inspanningen mooi en schoon. Door een extra laag onderhoudswas aan te brengen op de vloer brengt u een nieuwe beschermlaag aan. Deze onderhoudswas is verkrijgbaar in naturel en diverse kleuren. Ook bieden wij het in verschillende soorten en waxtypen.

Laminaatvloeren

Een kwaliteitslaminaatvloer is een duurzame en slijtvaste vloer. Dit betekent dat u kiest voor onderhoudsgemak. Het onderhoud moet wel op de juiste wijze worden uitgevoerd. En met gebruik van de juiste reinigingsmiddelen. Wij geven graag advies en leveren u uitsluitend onderhoudsproducten die speciaal op uw laminaatvloer zijn afgestemd.

Onze specialisten geven graag onderhoudsadvies op maat. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.