Onderhoudsproducten

Neerlandia Houten Vloeren heeft een eigen, uitgebalanceerd assortiment onderhoudsproducten die u kunt gebruiken om uw vloer te onderhouden. Door uw vloer regelmatig te behandelen met olie, wax en/of lak, verlengt u de levensduur van uw vloer. Voor iedere type vloer en afwerking is er een passend product waarmee u uw vloer kunt reinigen en beschermen.

Bestel eenvoudig in onze webwinkel
De onderhoudsmiddelen zijn ontwikkeld met en getest door de vakman en voldoen aan de hoogste eisen. In onze webwinkel kunt u deze producten eenvoudig vanuit huis bestellen. Ze worden vervolgens naar u verzonden of u kunt ze afhalen bij ons in de winkel. Bezoek onze webwinkel, aangesloten bij Parket Groep Nederland.

image-2016-02-20(16)

Ggeoliede en hardwax geoliede vloeren
Het onderhoud van een geoliede vloer is vergelijkbaar met het onderhoud van een hardwax geoliede vloer. Bij geoliede vloeren zorgt de aangebrachte olielaag voor bescherming van het hout. Wij leveren onderhoudsolie-‘systemen’ die op de verschillende vloer- en olietypen afgestemd zijn. Deze systemen omvatten altijd een onderhoudsolie en een intensiefreiniger, met daarnaast vaak ook een reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik.

Gelakte houten vloeren en gelakte PVC/vinyl vloeren
Door een laag polish aan te brengen op de vloer blijft de laklaag in optimale conditie en is een goede bescherming gewaarborgd. Met een polish beschermt u dus in feite de basisbeschermlaag. Vervolgens is het de aangebrachte laag polish die slijt in plaats van de laklaag. Verder heeft een polish een corrigerende werking: kleine krassen en beschadigingen worden opgevuld. Wij hebben polish in verschillende glansgradaties en voor verschillende laktypen. Deze onderhoudssystemen voor lak omvatten altijd in ieder geval een polish, een remover en/of stripper (polishverwijderaar), met daarnaast vaak ook een reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik.

Wasvloeren
Bij een wasvloer zorgt de aangebrachte impregnering en was voor bescherming van het hout. Met reiniging en onderhoud zorgt u ervoor dat deze beschermlaag in topconditie blijft en een lange levensduur verzekerd is. Met een beetje aandacht en de juiste producten blijft de vloer zonder grote inspanningen mooi, schoon en hygiënisch. Door een laag onderhoudswas aan te brengen op de vloer brengt u een nieuwe beschermlaag aan. Deze onderhoudswas is verkrijgbaar in naturel en diverse kleuren. Wij bieden onderhoudswas in verschillende soorten en waxtypen.

Laminaatvloeren
Een kwaliteitslaminaat vloer is een zeer duurzame en slijtvaste vloer. Dit betekent dat u kiest voor onderhoudsgemak. Het onderhoud moet wel op de juiste wijze worden uitgevoerd en met gebruik van de juiste reinigingsmiddelen. Wij geven graag advies en leveren u uitsluitend onderhoudsproducten die speciaal op uw laminaatvloer zijn afgestemd.