Onderhoudsproducten

Neerlandia Houten Vloeren heeft een eigen, uitgebalanceerd assortiment onderhoudsproducten. Door uw vloer regelmatig te behandelen met olie, wax en/of lak, verlengt u de levensduur van uw vloer. Voor iedere type vloer en afwerking is er een passend product waarmee u kunt reinigen en beschermen.

Bestel eenvoudig in onze webwinkel

De onderhoudsmiddelen zijn ontwikkeld door de vakman en voldoen aan de hoogste eisen. In onze webwinkel kunt u deze producten eenvoudig bestellen. Ze worden vervolgens naar u verzonden. Bezoek onze webwinkel, aangesloten bij Parket Groep Nederland. Wij hebben ook verschillende onderhoudsproducten op voorraad. Kom gerust eens langs in onze winkel om uw product uit te zoeken. Wij geven u altijd passend advies over uw specifieke situatie.

image-2016-02-20(16)

Ggeoliede en hardwax geoliede vloeren

Het onderhoud van een geoliede vloer is vergelijkbaar met het onderhoud van een hardwax geoliede vloer. Bij geoliede vloeren zorgt de aangebrachte olielaag voor bescherming van het hout. Wij leveren onderhoudsoliepakketten die op de verschillende vloer- en olietypen afgestemd zijn. Deze pakketten omvatten altijd een onderhoudsolie, een intensiefreiniger en een reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik.

Gelakte houten vloeren en gelakte PVC/vinyl vloeren

Door een laag polish aan te brengen op de vloer blijft de laklaag in optimale conditie. Zo is een goede bescherming gewaarborgd. Met een polish beschermt u dus in feite de basisbeschermlaag. Vervolgens is het de aangebrachte laag polish die slijt in plaats van de laklaag. Ook heeft een polish een corrigerende werking. Kleine krassen en beschadigingen worden opgevuld. Wij hebben polish in verschillende glansgradaties en voor verschillende laktypen. Onze onderhoudspakketten voor lak omvatten altijd een polish, een remover en/of stripper (polishverwijderaar) en een reinigingsmiddel voor dagelijks gebruik.

Wasvloeren

Bij een wasvloer zorgt de aangebrachte was voor bescherming van het hout. Met reiniging en onderhoud zorgt u ervoor dat deze beschermlaag in topconditie blijft. Zo is een lange levensduur verzekerd. Met een beetje aandacht en de juiste producten blijft de vloer zonder grote inspanningen mooi en schoon. Door een laag onderhoudswas aan te brengen op de vloer brengt u een nieuwe beschermlaag aan. Deze onderhoudswas is verkrijgbaar in naturel en diverse kleuren. Ook bieden wij het in verschillende soorten en waxtypen.

Laminaatvloeren

Een kwaliteitslaminaatvloer is een duurzame en slijtvaste vloer. Dit betekent dat u kiest voor onderhoudsgemak. Het onderhoud moet wel op de juiste wijze worden uitgevoerd. En met gebruik van de juiste reinigingsmiddelen. Wij geven graag advies en leveren u uitsluitend onderhoudsproducten die speciaal op uw laminaatvloer zijn afgestemd.

Onze specialisten geven graag onderhoudsadvies op maat. Neem contact met ons op of kom langs in de winkel.