Onderhoudsbeurt: professioneel of zelf doen?

Wilt u uw vloer niet helemaal kaal schuren? Ook met een lichte onderhoudsbeurt kunt u soms al kleine krasjes, vlekjes of vale plekken bijwerken. U kunt dit zelf doen, bijvoorbeeld met een boenmachine, of het door ons laten doen.

Reinigen, polijsten en oliën

Wilt u door ons uw vloer laten opknappen? Dan zijn er verschillende dingen die we kunnen doen. We komen altijd eerst even bij u thuis kijken wat voor u de beste oplossing zou zijn. Een geoliede vloer kunnen we bijvoorbeeld licht opschuren met een polijstmachine en in zijn geheel in de onderhoudsolie zetten. Daarnaast kunnen we óók nog de vloer reinigen met een professionele schoonmaakmachine (vóór het polijsten).

Professionele schoonmaakmachines

Bij het onderhoud van een houten vloer gebruiken onze parketteurs professionele schoonmaakmachines. De combinatie van een dergelijke machine en het gebruik van onze professionele reinigingsmiddelen zorgt ervoor dat de vloer een diepe reiniging krijgt. Als u het zelf wilt doen, kunt een boenmachine huren bij ons in de winkel. We hebben een breed aanbod aan bijpassende reinigingsmiddelen.

schoonmaakmachine foto

Zelf reinigen of voor een professional kiezen?

Het is mogelijk om een boenmachine te huren en daarmee zelf de vloer een onderhoudsbeurt te geven. Maar voor het meest optimale resultaat adviseren wij u om hier een vakman of -vrouw voor in te schakelen. Zij zijn getraind in het gebruik van de speciale machines en zorgen voor een optimaal eindresultaat. Neem contact met ons op voor de prijzen.

Voordelen boenmachine
  • er blijft minder water achter op de vloer
  • u oefent minder druk uit op de vloer
  • er zijn minder kansen op beschadigingen
  • de vloer droogt snel weer op
  • er vindt een diepe reiniging plaats