Schuren en renovatie

Uw parketspecialist heeft, misschien alweer jaren geleden, zijn best gedaan om een mooie houten vloer aan u te leveren. Hoe zorgt u voor goed onderhoud? En wat kunt u doen om een doorleefde houten vloer weer in zijn oude glorie te herstellen? Voor dit soort vragen kunt u bij ons in de winkel terecht. Wij hebben ook een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen voor uw vloer. Wij geven u graag advies op maat.

Schuren

Als jaren intensief gebruik zijn sporen heeft nagelaten, kunnen wij de vloer renoveren. Wij schuren uw vloer dan kaal. Hierdoor gaat er net geen millimeter van de toplaag af. We werken hem daarna met olie of lak af, in veel gevallen kunt u dit zelf kiezen. Wilt u meer weten over deze keuze, lees dan deze pagina. In veel gevallen kunt u uw vloer na het schuren een andere kleur geven. Na de behandeling is uw vloer weer helemaal opgeknapt. Lees meer over het schuren van uw vloer.

Onderhoudsproducten

Onze vloeren zijn afgewerkt met de beste kwaliteit olie, wax of lak en daardoor bijzonder onderhoudsvriendelijk. Voor iedere type vloer is er een passend product voor het reinigen en opnieuw beschermen van uw vloer. Klik hier voor meer informatie over onze onderhoudsproducten. Wist u dat u voor onderhoud uw producten ook online kunt bestellen? Ga hiervoor naar onze webwinkel bij Parket Groep Nederland.

Onderhoudsbeurt

Wij kunnen u vloer natuurlijk ook een lichte of een intensieve onderhoudsbeurt geven. Dit houdt in reinigen, polijsten en de vloer in de onderhoudsolie zetten. Bekijk ons aanbod aan onderhoudsbeurten.

Onderhoud kaal schuren Neerlandia Nijmegen

Een van onze parketteurs schuurt een vloer

Uitbreiden/aanhelen van de vloer

Heeft u een muurtje verwijderd of een aanbouw gemaakt? Bijvoorbeeld een serre? Wij maken van uw vloer weer één geheel. Onze vakmensen renoveren en repareren veel parketvloeren per jaar tot bijna originele vloeren. Lees meer over het uitbreiden of aanhelen van uw vloer.

Schadeherstel

Heeft u een krasje, putje, brand of waterschade? Van kleine tot grote schades, wij herstellen vakkundig uw vloer. Het is mogelijk dat er iets gebeurt in uw huis, waarbij de verzekering wordt ingeschakeld. Wij werken voor diverse grote verzekeringsmaatschappijen en zijn gespecialiseerd in het vakkundig afhandelen hiervan. Lees meer over schadeherstel.