Onderhoud en renovatie

Uw parketspecialist heeft, wellicht alweer jaren geleden, zijn best gedaan om een mooie houten vloer aan u te leveren. Hoe zorgt u voor een goed onderhoud van deze vloer? En wat kan u doen om een doorleefde houten vloer weer in zijn oude glorie te herstellen? Voor dit soort vragen kunt u bij ons in de winkel terecht. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen voor uw vloer. Ook geven wij u graag advies op maat.

Onderhoudsproducten

Onze vloeren zijn afgewerkt met de beste kwaliteit vloeroliën, wax of lak en daardoor bijzonder onderhoudsvriendelijk. Voor iedere type vloer is er een passend product voor het reinigen en opnieuw beschermen van uw vloer. Klik hier voor meer informatie over onze onderhoudsproducten. Wist u dat u uw onderhoudsproducten ook online kunt bestellen? Ga hiervoor naar onze webwinkel bij Parket Groep Nederland.

Onderhoudsbeurt

Wij kunnen u vloer natuurlijk ook een lichte of een intensieve onderhoudsbeurt geven. Bekijk ons aanbod aan onderhoudsbeurten.

schuren

Schuren

Als jarenlang intensief gebruik zijn sporen heeft nagelaten, kunnen wij een algehele renovatie verzorgen. Na het schuren wordt u vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking die u graag u heeft. Uw oude vloer wordt weer als van ouds. Lees meer over het schuren van uw vloer.

Uitbreiden/aanhelen van de vloer

Heeft u een muurtje verwijderd of een aanbouw of serre gemaakt? Wij maken van uw vloer weer een geheel. Onze vakmensen renoveren en repareren vele parketvloeren per jaar tot nagenoeg originele vloeren. Lees meer over het uitbreiden of aanhelen van uw vloer.

Schadeherstel

Heeft u een krasje, putje, brand of waterschade? Van kleine tot grote schades, wij herstellen vakkundig alle schades aan uw vloer. Het is mogelijk dat er iets gebeurt in uw huis, waarbij de verzekering wordt ingeschakeld. Wij werken voor diverse grote verzekeringsmaatschappijen en zijn gespecialiseerd in het vakkundig afhandelen hiervan. Lees meer over schadeherstel.