Aquamarijn / Royl onderhoudsmiddelen verkrijgbaar

Een donker vlekje onder het raam, hier en daar een vieze plek in de keuken en een paar kleine krasjes bij de stoelpoten… Klinkt alsof uw vloer toe is aan een opfrisser! Bij Neerlandia hebben we onderhoudsmiddelen voor geoliede vloeren, gelakte vloeren, was vloeren en hardwax geoliede vloeren. En wat we niet in huis hebben, kunnen we in de meeste gevallen gewoon bestellen!

Aquamarijn is veranderd in Royl

We hebben verschillende merken in onze collectie. Eén daarvan: de Aquamarijn onderhoudsmiddelen. Dit merk gaat tegenwoordig verder onder de naam Royl van Rigostep. Bij deze verandering hoort ook een nieuwe verpakking. De inhoud van de onderhoudsproducten is gewoon hetzelfde gebleven.

Aquamarijn Corcol

Uw trap oliën? Het werkblad van uw tafel? Of gewoon zelf de vloer doen? Voor deze klussen is de Aquamarijn Corcol erg geschikt. Corcol is volledig natuurlijk, oplosmiddelvrij en watervrij. Eén behandeling is genoeg, één laag biedt al voldoende bescherming. De doorzichtige olie van Aquamarijn Corcol heet nu de Royl Oil 1K #4550 Clear. De olie kunt u kleuren met Rigostep kleurpigmenten.

Aquamarijn Revol 30 onderhoudsolie

Als u geoliede vloer wilt onderhouden, kunt u Revol 30 gebruiken. Revol 30 reinigt, verzorgt en herstelt geoliede oppervlakken. U kunt het gemakkelijk gebruiken en het droogt snel. De olie is water- en alcoholbestendig: u krijgt geen kringen of vlekken. Deze onderhoudsolie heet nu Royl Onderhoudsolie #9090 Clear. Hij is ook beschikbaar in het wit.

Aquamarijn Clien-R, Clien-Z en Clien-S

De plantaardige reiniger uit de Aquamarijn / Royl onderhoudsmiddelen collectie, Clien-R, houdt oppervlakken met olie schoon en fris. Clien-R is nu de Royl milde reiniger #9110. Met deze reiniger kunt u regelmatig vochtig reinigen. De andere vloerzeep, Clien-Z, laat een beschermende zeepfilm op het oppervlak achter. Deze heet nu Royl vloerzeep #9130, ook verkrijgbaar in het wit. Aquamarijn / Royl heeft ook een zeer krachtige reiniger, Clien-S. Clien-S heet nu Royl intensiefreiniger #9120. Met de intensiefreiniger kunt u een oppervlak reinigen voordat u weer olie of hardwax-olie aanbrengt. Deze is dus niet bedoeld voor het normale regelmatige schoonmaken.

Voorraad in onze winkel

Kom dus gerust langs in de winkel als u een van de Aquamarijn / Royl onderhoudsmiddelen nodig heeft! Wilt u zeker weten dat het voor u klaar ligt? Bel dan even van tevoren. Mochten we het product niet op voorraad hebben, dan kunnen we het altijd voor u bestellen.

Nieuwe collectie Quick-Step PVC vloeren

Quick-Step heeft een nieuwe collectie PVC vloeren: Rigid Vinyl. Deze collectie is heel geschikt om op een oneffen ondervloer te plaatsen. Kom de Quick-Step Rigid PVC collectie bekijken in onze winkel in Nijmegen.

Voordelen van Quick-Step Rigid PVC

 • Natuurlijk ogende PVC dankzij de extra matte look
 • Voorbereiding van de ondervloer is niet langer nodig
 • Bescherming tegen krassen, vlekken en slijtage
 • Zacht en stil
 • Snelle en gemakkelijke plaatsing
 • Plinten en profielen in bijpassende kleuren

Geschikt voor oneffen ondervloeren

Rigid PVC vloeren zijn heel erg geschikt voor oneffen ondervloeren. Denk bijvoorbeeld aan tegels of een houten ondervloer. Oneffenheden komen er dan niet doorheen. Hierdoor hoeven we de vloer niet eerst te egaliseren. De dikte van de vloer is 5 millimeter.

Bescherming tegen krassen, vlekken en slijtage

Laat je per ongeluk een pan vallen? Of een zware schaal? Geen zorgen, want zware voorwerpen die op je nieuwe Rigid PVC vloer vallen, laten geen sporen na. Dit komt door samenstelling. De vloer heeft een massieve vinylkern met extra glasvezelbescherming. PVC vloeren zijn ook waterbestendig. De collectie van Quick-Step is nog eens éxtra waterbestendig dankzij het Uniclic-profiel. De sterke spanning voorkomt dat er water tussen de planken doorsijpelt.

Zachte en stille PVC vloeren

Even je schoenen uit na een zware werkdag. Loop je met je blote voeten of op sokken over deze PVC vloer, dan merk je het meteen: de vloer is heerlijk zacht. Houd je liever je schoenen aan? PVC heeft geluidsabsorberende kwaliteiten – dit maakt de vloer behoorlijk stil.

Natuurlijk ogend PVC

De PVC van Quick-Step oogt natuurlijk. Dit komt mede door de extra matte look. U kunt de voorbeelden bekijken op de website van Quick-Step. Het beste is toch altijd om de monsterboarden in het echt te zien. Daarvoor kunt u een keer langskomen in onze winkel. Vaak kunt u er ook één of twee mee naar huis nemen, om er nog even rustig naar te kijken.

MAXXI houten vloeren

MAXXI half massieve parketvloeren combineren de levensduur van traditioneel parket met het gemak van samengesteld parket. Ze hebben namelijk een toplaag van 6 millimeter. Dit betekent dat ze lang mee gaan, omdat u ze meerdere malen kan laten schuren.

Stabiele vloeren

MAXXI vloeren zijn multiplank vloeren. Dit betekent dat de vloer bestaat uit een onderlaag van multiplex en een toplaag van hout. Dit maakt de vloer stabieler dan een vloer die helemaal uit massief hout zou bestaan.

Veelzijdige vloer

De toplaag van deze vloeren is 6 millimeter. Dit betekent dat u ze vaker kunt laten schuren. MAXXI vloeren zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit verschillende breedtes en sorteringen, van rustig tot natuurlijk met veel en grotere noesten. En wilt u de vloer een kleurtje geven? Dat kan heel makkelijk met de Europees eiken toplaag. Het heeft weinig kleurverschillen tussen de planken, een diepe, warme kleur en is goed geschikt om te laten roken. De MAXXI vloer is dus aan te passen aan uw wensen.

Interesse in een MAXXI vloer? Kom ‘m in onze winkel aan de Postweg bekijken!

Actie: lak vloer vanaf € 29,95!

We hebben nu twee lak vloeren in de aanbieding! Een lak vloer kost weinig tijd aan onderhoud, stofzuigen en af en toe dweilen is al voldoende. En een gelakte vloer ziet er ook nog eens modern uit!

Deze lak vloeren hebben drie strookjes in één plank. De witte lak vloer is 29,95 euro per m². De naturel gelakte vloer is 32,95 euro per m². Kom langs bij onze winkel aan de Postweg om te kijken hoe ze er ‘in het echt’ uit zien!

Winnaar gratis Quick-Step laminaat vloer

Van oktober t/m december maakten onze klanten kans op een gratis Quick-Step laminaat vloer. Onlangs is de winnaar bekend geworden. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe jaar! Vandaag kregen de winnaars hun cheque van eigenaar Harry van der Zanden.

Luchtvochtigheid en krakend parket

Buiten is het koud en binnen draait de verwarming op volle toeren. De lucht in uw huis kan hierdoor droog worden. Uw parketvloer kan gaan kraken en er kunnen kiertjes tussen de planken ontstaan.

Een goede luchtvochtigheid voor uw houten vloer is tussen de 50 en 60%. Deze kunt u meten met een hygrometer. U kunt het binnenklimaat van uw woning het hele jaar door op peil houden door een goede luchtbevochtiger te gebruiken.

Wij verkopen de Boneco Healthy Air W200 in onze winkel
Gevolgen van een lage luchtvochtigheid

In de winter is er weinig vocht in de lucht aanwezig. Doordat u uw woning verwarmd daalt de luchtvochtigheid nóg verder. Deze kan soms maar 25% zijn. Houten vloeren kunnen ernstig beschadigen door een zeer droge lucht in huis. De vloer krimpt doordat het hout vocht afgeeft aan de omgeving. Daarom is het belangrijk om de luchtvochtigheid op peil te houden.

Meet de luchtvochtigheid met een hygrometer

Je kunt de luchtvochtigheid in je woning meten met een hygrometer – een vochtmeter. Is de relatieve luchtvochtigheid lager dan 50%? Dan is het nodig om vocht aan de lucht toe te voegen met een luchtbevochtiger. Luchtbevochtigers worden soms ook wel luchtwassers genoemd, omdat ze de lucht zuiveren. Ze zuigen lucht op en via een waterfilter blazen ze de gezuiverde lucht weer de ruimte in. Hierdoor krijgt u minder droge én een schonere lucht. Is de luchtvochtigheid in uw woning al een lange tijd te laag, en heeft u krimpnaden ontdekt? Wacht dan niet te lang met het toevoegen van vocht. Als er eenmaal scheuren ontstaan zijn deze lastig te repareren.

Wij geven u graag advies

Onze vloerspecialisten adviseren u graag over welke luchtbevochtiger geschikt is voor uw woning. En mocht u kieren of scheuren hebben, dan adviseren we graag over hoe deze gerepareerd kunnen worden. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Postweg in Nijmegen.

Het kleuren van een rode tropische houten vloer, kan dat?

Heeft u een vloer met een rode tint in uw huis liggen? Dan kan dit een tropische houtsoort zijn, bijvoorbeeld afzelia, kambala of merbau. Robijn en teak zijn ook veelvoorkomende tropische houtsoorten.

Heeft u bijvoorbeeld net een nieuw huis gekocht, ligt er een tropische houtsoort in en wilt u de kleur veranderen? U wilt hem bijvoorbeeld een lichtere uitstraling geven, of misschien zelfs iets witter. Of u heeft uw houten vloer al een tijdje, en u wilt hem laten opknappen. Wat zijn dan de mogelijkheden? Dit leggen wij hieronder uit.

Rode tropische houtsoort kleuren

De mogelijkheden voor het kleuren, oliën of lakken zijn bij rode tropische houtsoorten anders dan bij bijvoorbeeld eiken houten vloeren. Een tropische houtsoort behandelen wij niet met een kleurolie, omdat er door de houtsoort vlekken kunnen ontstaan. Het kleuren van een tropische houtsoort (bijvoorbeeld het hout iets witter maken) is dus niet mogelijk, want wij willen de beste kwaliteit leveren. De rode tint van de houtsoort zal er dus niet uit gaan. Wel kunnen wij uw vloer behandelen met een naturel olie of lak.

Rode tropische houtsoort lichter maken

De vloer zal na het schuren lichter worden. Maar door de olie wordt de vloer vervolgens weer wat donkerder. Door de vloer na de olie te behandelen met lak, zal de look weer iets lichter worden. Als u voor oliën kiest, wordt de vloer dus donkerder dan bij het lakken.

Een robijn vloer, geschuurd en geolied

Hoe komt de vloer eruit te zien?

Het is lastig om precies in te schatten hoe de vloer er na het behandelen uit zal komen te zien. Daarom maken wij graag een proefstukje voor u. Als u een stukje van het hout van uw vloer meeneemt, bijvoorbeeld een stukje dat toevallig los ligt, kunnen wij dit behandelen met verschillende soorten olie en lak. Dit geeft een goede indicatie van het uiteindelijke resultaat. U kunt dan de methode kiezen die de door u gewenste uitstraling heeft. Ook hebben wij een behandeld plankje in de winkel liggen, dat u altijd even kunt komen bekijken. Dit geeft niet het precieze resultaat van uw vloer weer, maar geeft wel een indicatie. Een proefstukje van uw eigen vloer komt natuurlijk dichterbij het uiteindelijke resultaat, maar wij beseffen dat niet iedereen een stukje los heeft liggen.

Misschien weet u wel niet zeker welke houtsoort er precies bij u op de vloer ligt. Ook daarin kunnen wij u verder helpen. U kunt altijd bellen, e-mailen of bij ons langskomen aan de Postweg 125 in Nijmegen voor advies!

10 redenen om een houten vloer te kiezen

Waarom zou je eigenlijk voor een houten vloer kiezen? Dat kunnen wij u als geen ander vertellen!

 1. Een houten vloer geeft uw woning een warme uitstraling;
 2. Een houten vloer houdt geen allergenen vast, zoals tapijt;
 3. Een houten vloer is bij uitstek geschikt voor vloerverwarming;
 4. Het leggen van een houten vloer van goede kwaliteit verhoogt de waarde van uw huis;
 5. Hout is een natuurlijk product dat wordt gewonnen uit duurzaam beheerde bossen;
 6. Je kunt een houten vloer in goede conditie houden door de juiste onderhoudsmiddelen te gebruiken;
 7. Bij schade repareren of renoveren specialisten uw vloer;
 8. Een houten vloer is hygiënisch en eenvoudig schoon te maken;
 9. Een houten vloer is tijdloos en een investering die jarenlang meegaat;
 10. Houten vloeren zijn er in alle soorten en maten en voor ieder budget.
Laat u adviseren over de mogelijkheden

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. U kunt zich alvast oriënteren via onze inspiratiepagina. Natuurlijk kunt u altijd langskomen bij onze winkel aan de Postweg!

Maak kans op een gratis Quick-Step laminaatvloer!

In de maanden oktober, november en december gaat de ParketGroep Nederland iedere maand één gratis Quick-Step laminaatvloer weggeven. En als u bij ons een laminaatvloer koopt van dit merk, kunt u meedingen naar deze prijs!

Quick-Step kwaliteitslaminaat

De laminaatcollectie van Quick-Step is zó uitgebreid, voor ieder interieur kunt u wel een vloer vinden. Het heeft een groot palet aan kleuren en stijlen, van modern tot traditioneel, maar ook een tegellook en brede, smalle of extra brede planken. Quick-Step laminaat is waterbestendig, goed bestand tegen krassen en heeft geen last van verkleuring. Dit laminaat gaat lang mee, en dat is maar goed ook, want u krijgt er een garantie op van 25 jaar!

Hoe werkt het?

Als u bij ons een Quick-Step laminaat besteld en laat leggen, kunt u ervoor kiezen deel te nemen aan de actie. Wij sturen uw gegevens op naar de ParketGroep. Zij zullen onder de inzendingen één winnaar verloten.

Voorwaarden:

 • U moet uw vloer bij ons besteld hebben in oktober, november of december van dit jaar.
 • Alleen de vloer is gratis. De kosten voor de ondervloer en het leggen wordt wel gewoon berekend.
 • Levering kan tot 1 april 2019 plaatsvinden.
 • Uw vloer moet minimaal 25 zijn.
 • U kunt maar meedoen tot en met 75 m². Als u bijvoorbeeld een vloer koopt van 100 m², dan krijgt u t/m 75 m² gratis.

5% korting op materiaal Quick-Step vloeren

Van 1 oktober tot en met 30 november krijg je als klant 5% korting op de materiaalkosten van het waterbestendig laminaat van Quick-Step Majestic, Impressive (Ultra) en Eligna!

Voordelen van deze vloeren

✓ Ze zijn uiterst natuurgetrouw:

 • Voelbare structuren en mat oppervlak
 • Brede waaier aan prachtige patronen en kleuren
 • Natuurgetrouwe voeg

✓ Ze bieden de duurzaamheid die je nodig hebt:

 • Waterbestendig (zelfs tot in de badkamer)
 • Krasbestendig (Impressive Ultra ook voor commerciële projecten)
 • Vlekbestendig

✓ Ze zijn solide en snel te plaatsen:

 • Uiterst sterk en duurzaam kliksysteem
 • Afgedichte toplaag die eenvoudig te reinigen is

✓ Ze staan voor kwaliteit voor elk budget: 25 jaar garantie

Bovendien zijn al deze laminaatvloeren geschikt voor vloerverwarming!

Wat houdt de actie in?

✓ Duur actie: 01/10/2018 – 30/11/2018

✓ Korting van 5% op het materiaal

✓ De korting is geldig op volgende soorten: Majestic, Impressive (Ultra) en Eligna