Inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw vloer? De vloer speelt een belangrijke rol bij een creatief, persoonlijk en uniek interieur. Bekijk voor vloeren die wij eerder hebben gelegd ons portfolio.

Magazine vloereninspiratie

In ons magazine vloereninspiratie ziet u de mogelijkheden. Lees het magazine hier. Heeft u een mooie vloer gezien? Onze parketteurs zorgen dat deze goed geïnstalleerd en afgewerkt worden. Voor jarenlang woonplezier, een houten vloer gaat een leven lang mee.

Portfolio

Door de jaren heen hebben we veel verschillende vloeren gelegd. Traditionele visgraat vloeren met spijkertjes en verouderde planken, of juist hele strakke visgraat vloeren met bijna geen noesten. Vloeren met een Suideras patroon of rechte stroken met een robuust uiterlijk. Benieuwd? Bekijk dan ons portfolio voor inspiratie. Dan zie je ook gelijk de mooie projecten die we hebben mogen doen, zoals een aantal renovaties in Stadsschouwburg De Vereeniging in Nijmegen.

Vloeren in het echt bekijken

Wil je de mogelijkheden van een houten vloer in het echt zien? Kom dan naar onze winkel. Daar krijg je deskundig advies van een van onze medewerkers. Ook lenen wij voorbeeldborden en proefstalen uit. Zo kun je thuis nog even rustig naar de vloer kijken. Of het voorbeeld even naast het nieuwe keukenblad of die ene stoel houden, om te kijken of het bij elkaar past.

Exclusieve Nederland Collectie

De Nederland Collectie is exclusief verkrijgbaar bij de aangesloten winkels van ParketGroep Nederland. Dit zijn houten vloeren in verschillende uitvoeringen waar de vakman voor 100% achter staat. We hebben aan deze vloeren de hoogste eisen hebben gesteld rond de hout- en afwerkkwaliteit. Benieuwd hoe ze eruit zien?

Bekijk het magazine over de Nederland Collectie.

Kom langs in onze winkel voor een compleet advies op maat.

vloeren-inspiratie-voor-in-je-huis