Vloeren

Wij vinden het belangrijk dat u de beste begeleiding krijgt bij de samenstelling van uw vloer of vloeren. Harry van der Zanden, de eigenaar van Neerlandia, neemt dan ook altijd persoonlijk de tijd om samen met u tot het juiste parket te komen.

button

Welke soorten parket zijn er voor uw vloer?

Met een parketvloer brengt u eigenheid aan in uw woning. En parket gaat ook lang mee, dus u heeft er uw hele leven plezier van! Parket is een verzamelnaam voor veel verschillende soorten houten vloeren. In veruit de meeste woningen is parket in diverse soorten en uitvoeringen toepasbaar. Bijvoorbeeld zwevend of vast, massief of lamel. U heeft dan ook de keuze uit vele mogelijkheden. Voor elk type huis en smaak.

Patronen en kleuren

Al onze vloeren zijn in verschillende patronen te krijgen. Rechte stroken en het visgraat patroon zijn de bekendste. Maar eigenlijk is er nóg meer keuze, want heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een Hongaarse punt of een molenwiek patroon? Omdat deze patronen ingewikkeld zijn is voor het leggen veel vakmanschap nodig. Voor deze patronen kunt u dus bij ons terecht. Het visgraat patroon kunt u natuurlijk in hout krijgen, maar ook in bamboe of PVC. Bij ons kunt u dus kiezen voor bijvoorbeeld een strakke houten visgraat vloer met een onbehandelde look, of juist voor een onderhoudsvriendelijke PVC vloer in visgraat patroon, compleet met band. Ook ons laminaat kunt u niet alleen in rechte stroken laten leggen, maar ook in een ander patroon. En natuurlijk valt er qua kleur ook nog van alles te kiezen!

Ander type vloeren

Een houten vloer hoeft niet altijd te passen bij uw woning, levensstijl of smaak. Geeft u de voorkeur aan een ander type vloer? Ook die hebben wij in de collectie.