Disclaimer

Neerlandia Houten Vloeren streeft naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij op haar website plaatst. Zo zorgen wij dat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is.

Aansprakelijkheid

Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Neerlandia Houten Vloeren niet garanderen dat de informatie ten allen tijde noodzakelijk alomvattend, volledig, nauwkeurig of altijd bijgewerkt is. Er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend. De houders van de site zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden. Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom.

Privacy Statement

Neerlandia Houten Vloeren is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar relaties en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is. Persoonlijke gegevens van relaties en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Neerlandia houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen. Ga naar de pagina met de uitgebreide privacyverklaring om meer te weten te komen over onze verwerking van persoonsgegevens.

Uw e-mailadres

Indien u uw e-mailadres heeft opgegeven, bijvoorbeeld voor het aanvragen van een offerte, dan kan deze gebruikt worden om u als klant te informeren over voor u relevante en interessante gelijksoortige producten en diensten van Neerlandia Houten Vloeren.  Als u dit niet meer wilt, kunt u zich op ieder moment afmelden. De informatie wordt niet verstrekt aan derden.

Afmelden

Indien u geen informatie meer wilt ontvangen over (nieuwe) producten, diensten (per post, e-mail etc.) of persberichten kunt u dit per e-mail melden bij info[@]neerlandia-houtenvloeren.nl of schriftelijk bij Neerlandia Houten Vloeren, Postweg 125, 6523 KW Nijmegen.

Gebruik van de website

Neerlandia Houten Vloeren verzamelt en analyseert informatie die verbonden is aan het gebruik van deze website, zoals het aantal hits, de meest gevraagde pagina’s, de vorige/volgende bezochte sites en de duur van een gebruikerssessie. Het doel van deze algemene bezoekgegevens is om de inrichting van de website te optimaliseren.

Wijzigingen

Neerlandia Houten Vloeren behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement.