CBW-erkend

Een houten vloer koopt u niet dagelijks. Het is een hele investering die lang mee moet gaan. Het is daarom prettig om te weten dat Neerlandia Houten Vloeren een betrouwbare partner is. Wij zijn namelijk een CBW-erkende winkel.

Keurmerk

Neerlandia is een CBW-erkende winkel. Dit betekent dat Neerlandia van de Centrale Branchevereniging Wonen een keurmerk heeft ontvangen. Deze certificering houdt onder andere in dat:

  • u veilig aanbetaalt;
  • er een uitstekende garantieregeling is;
  • er een deskundige derde eventuele klachten onpartijdig behandelt

Wat houdt dit precies in?

U krijgt tenminste 2 jaar garantie op uw aankoop. Het kan zijn dat u soms bij ons een aanbetaling moet doen. Mocht het uitzonderlijke geval zich voordoen dat wij failliet gaan, dan kunt u aanspraak maken op een aanbetalingsregeling. Dit wil zeggen dat u recht heeft op een vervangende koop bij een andere winkel. Er wordt geen geld uitgekeerd. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 15%. Mocht u een klacht hebben en er met ons niet uitkomen, dan kunt u dit indienen bij het CBW. Zij hebben een onafhankelijke geschillenregeling, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.

Verzekerd van een veilige aankoop

Op deze manier bent u bij Neerlandia altijd verzekerd van een veilige aankoop. Wat nou de precieze regelingen, beperkingen en werkwijze van CBW-erkende winkels zijn? Dat leest u in de CBW-voorwaarden vanaf 1 november 2022. Ook kunt u terecht bij de de veelgestelde vragen van het CBW als het gaat over annulering, klachten of aanbetalingen van aankopen. En hoe mooi de vloer uiteindelijk wordt? Ook dat is bij onze ervaren, goedopgeleide parketteurs in prima handen!