Makkelijk de vloer schoonmaken met Bona Spray Mop

Wil je even snel je vloer opfrissen? Of heb je iets geknoeid en wil je het schoonmaken? Dat kan nu makkelijk en snel met de Bona Spray Mop voor vloeren. De hoogwaardige Bona Spray Mop is duurzaam, effectief en eenvoudig in gebruik. Voor gelakte, geoliede en laminaat vloeren.

In een handomdraai reinigen

De Bona Spray Mop combineert sprayen en dweilen in één handeling. Met het hendeltje spray je het schoonmaakmiddel op de vloer, met het doek kun je het vervolgens direct verspreiden. Het schoonmaakmiddel is navulbaar. Je zet de Spray Mop gemakkelijk in elkaar, en als je klaar bent met schoonmaken ook weer zó weer weg in de kast.

Voordelen:

  • Er zijn speciale versies voor gelakte, geoliede en laminaat vloeren.
  • Effectieve en streeploze reiniging van je prachtige vloer.
  • Draaibare voet om zelfs de moeilijkste plaatsen te bereiken.
  • Milieuvriendelijke, pH-neutrale reiniger.
  • Navulbaar met de Houten Vloer Reiniger Navulling.
  • Voorkomt het te nat dweilen van uw vloer. Te nat dweilen kan schade opleveren aan uw vloer.
  • De Cleaning Pad kan wel tot 300 keer worden gewassen in de wasmachine (wel belangrijk is geen wasverzachter te gebruiken).

Ook onze eigen parketteurs gebruiken spullen van het merk Bona. Zo behandelen wij bijvoorbeeld veel vloeren met olie en lak van dit kwaliteitsmerk. Wij verkopen de Bona Spray Mop in onze winkel aan de Postweg 125. Wil je de Spray Mop zelf even zien en kijken hoe het werkt? Kom dan gerust langs!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.