Nieuwe vloer met onbehandelde look

“We willen graag een vloer met een onbehandelde look. Een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Lekker licht en mat, absoluut niet gelig. Hebben jullie dat?”

Deze vraag krijgen we regelmatig. Dus zorgen we natuurlijk dat we een breed aanbod hebben in vloeren met een onbehandelde uitstraling. Afgewerkt met lak of olie. En nu voegen we een nieuwe vloer aan deze collectie toe: de alfa-lamel invisible.

Eigenschappen

  • Eiken parket in rechte stroken
  • Sortering rustiek A/B
  • 220 mm breed
  • 15 mm dik
  • Voorzien van 2 lagen oplosmiddelvrije 2 componenten impregnerende olie, voor het beschermen en ”kleuren” van het hout
  • Met microvelling
  • Matte, onbehandelde uitstraling

Rustiek met veel noesten

Met de alfa-lamel haalt u de natuur in huis. Niet alleen omdat u voor hout kiest, de vloer ziet er namelijk ook nog eens rustiek uit! Deze alfa-lamel heeft grote noesten en vlamtekeningen. Liever toch een rustigere vloer? Ook die hebben we in de onbehandelde look!

onbehandelde look, invisible uitstraling

Onbehandelde look in het echt zien

Wij adviseren om een vloer altijd eerst in het echt te zien voordat u hem koopt. Een vloer kan er zomaar anders uitzien in het directe zonlicht. Of juist wat warmer in het kunstlicht. En de kleuren op een foto kunnen heel anders uitpakken in de werkelijkheid. In onze winkel aan de Postweg kunt u voorbeelden van de onbehandelde look bekijken. U kunt gerust een keer een bord lenen om het thuis even rustig naast uw gordijnen, keukenkastjes of bank te houden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.