Nieuwe collectie Quick-Step PVC vloeren

Quick-Step heeft een nieuwe collectie PVC vloeren: Rigid Vinyl. Deze collectie is heel geschikt om op een oneffen ondervloer te plaatsen. Kom de Quick-Step Rigid PVC collectie bekijken in onze winkel in Nijmegen.

Voordelen van Quick-Step Rigid PVC

  • Natuurlijk ogende PVC dankzij de extra matte look
  • Voorbereiding van de ondervloer is niet langer nodig
  • Bescherming tegen krassen, vlekken en slijtage
  • Zacht en stil
  • Snelle en gemakkelijke plaatsing
  • Plinten en profielen in bijpassende kleuren

Geschikt voor oneffen ondervloeren

Rigid PVC vloeren zijn heel erg geschikt voor oneffen ondervloeren. Denk bijvoorbeeld aan tegels of een houten ondervloer. Oneffenheden komen er dan niet doorheen. Hierdoor hoeven we de vloer niet eerst te egaliseren. De dikte van de vloer is 5 millimeter.

Bescherming tegen krassen, vlekken en slijtage

Laat je per ongeluk een pan vallen? Of een zware schaal? Geen zorgen, want zware voorwerpen die op je nieuwe Rigid PVC vloer vallen, laten geen sporen na. Dit komt door samenstelling. De vloer heeft een massieve vinylkern met extra glasvezelbescherming. PVC vloeren zijn ook waterbestendig. De collectie van Quick-Step is nog eens éxtra waterbestendig dankzij het Uniclic-profiel. De sterke spanning voorkomt dat er water tussen de planken doorsijpelt.

Zachte en stille PVC vloeren

Even je schoenen uit na een zware werkdag. Loop je met je blote voeten of op sokken over deze PVC vloer, dan merk je het meteen: de vloer is heerlijk zacht. Houd je liever je schoenen aan? PVC heeft geluidsabsorberende kwaliteiten – dit maakt de vloer behoorlijk stil.

Natuurlijk ogend PVC

De PVC van Quick-Step oogt natuurlijk. Dit komt mede door de extra matte look. U kunt de voorbeelden bekijken op de website van Quick-Step. Het beste is toch altijd om de monsterboarden in het echt te zien. Daarvoor kunt u een keer langskomen in onze winkel. Vaak kunt u er ook één of twee mee naar huis nemen, om er nog even rustig naar te kijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.