MAXXI houten vloeren

MAXXI half massieve parketvloeren combineren de levensduur van traditioneel parket met het gemak van samengesteld parket. Ze hebben namelijk een toplaag van 6 millimeter. Dit betekent dat ze lang mee gaan, omdat u ze meerdere malen kan laten schuren.

Stabiele vloeren

MAXXI vloeren zijn multiplank vloeren. Dit betekent dat de vloer bestaat uit een onderlaag van multiplex en een toplaag van hout. Dit maakt de vloer stabieler dan een vloer die helemaal uit massief hout zou bestaan.

Veelzijdige vloer

De toplaag van deze vloeren is 6 millimeter. Dit betekent dat u ze vaker kunt laten schuren. MAXXI vloeren zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt kiezen uit verschillende breedtes en sorteringen, van rustig tot natuurlijk met veel en grotere noesten. En wilt u de vloer een kleurtje geven? Dat kan heel makkelijk met de Europees eiken toplaag. Het heeft weinig kleurverschillen tussen de planken, een diepe, warme kleur en is goed geschikt om te laten roken. De MAXXI vloer is dus aan te passen aan uw wensen.

Interesse in een MAXXI vloer? Kom ‘m in onze winkel aan de Postweg bekijken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.