Maak kans op een gratis Quick-Step laminaatvloer!

In de maanden oktober, november en december gaat de ParketGroep Nederland iedere maand één gratis Quick-Step laminaatvloer weggeven. En als u bij ons een laminaatvloer koopt van dit merk, kunt u meedingen naar deze prijs!

Quick-Step kwaliteitslaminaat

De laminaatcollectie van Quick-Step is zó uitgebreid, voor ieder interieur kunt u wel een vloer vinden. Het heeft een groot palet aan kleuren en stijlen, van modern tot traditioneel, maar ook een tegellook en brede, smalle of extra brede planken. Quick-Step laminaat is waterbestendig, goed bestand tegen krassen en heeft geen last van verkleuring. Dit laminaat gaat lang mee, en dat is maar goed ook, want u krijgt er een garantie op van 25 jaar!

Hoe werkt het?

Als u bij ons een Quick-Step laminaat besteld en laat leggen, kunt u ervoor kiezen deel te nemen aan de actie. Wij sturen uw gegevens op naar de ParketGroep. Zij zullen onder de inzendingen één winnaar verloten.

Voorwaarden:

  • U moet uw vloer bij ons besteld hebben in oktober, november of december van dit jaar.
  • Alleen de vloer is gratis. De kosten voor de ondervloer en het leggen wordt wel gewoon berekend.
  • Levering kan tot 1 april 2019 plaatsvinden.
  • Uw vloer moet minimaal 25 zijn.
  • U kunt maar meedoen tot en met 75 m². Als u bijvoorbeeld een vloer koopt van 100 m², dan krijgt u t/m 75 m² gratis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.