Olie met onbehandelde uitstraling

Wil jij je vloer laten oliën, maar toch die natuurlijke look behouden? Dan zit je bij Neerlandia goed, want wij gaan vanaf nu werken met een nieuw oliemerk: WOCA Neutral Oil. Dit is de eerste olie ter wereld die ervoor zorgt dat de kleur en uitstraling van pas geschuurd eikenhout na de behandeling behouden blijft.

Neutrale afwerking
We gebruiken WOCA Neutral Oil voor een neutrale of bijna onzichtbare afwerking, die er net zo uitziet als onbehandeld hout op opnieuw geschuurde oppervlakken. De olie heeft een specifieke behandelmethode nodig. Daarom adviseren wij deze te laten aanbrengen door een gecertificeerde professional. Na de behandeling met Neutral Oil wordt het oppervlak afgewerkt met WOCA Neutral Oil Care.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s