Sponsoring Talenten Team

Het Talenten Team Nijmegen-Noord bestaat uit sportieve Eritrese vluchtelingen die sinds kort in Lent verblijven. Het zijn hardlopers, wielrenners en volleyballers die kunnen rekenen op de inzet van vrijwilligers en sportverenigingen. Ze trainen mee met Nijmeegse sportclubs en vallen op door hun talent en inzet. Het Talenten Team Hardlopen werkt nauw samen met atletiekvereniging Cifla, waar elke donderdag getraind wordt. Hierdoor integreren ze goed in de club. Daarnaast organiseren ze trainingen met verschillende professionele looptrainers in Nederland. Neerlandia Houten Vloeren sponsort de lidmaatschapsgelden en de licenties van het team. Door de verschillende sponsoren en vrijwilligers is het mogelijk om dit talentvolle team een mooi programma aan te bieden, met positieve resultaten als gevolg. Ze liepen 27 wedstrijden, wonnen er tien en behaalden vele podiumplekken.

neerlandia009

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.