Houten vloer van Utopia in huis?

Misschien heb je het al wel gezien, maar onze Parketgroep Nederland heeft onlangs een prachtige houten vloer mogen presenteren bij het programma Utopia, iedere werkdag te zien bij SBS6. De bewoners kozen voor een eiken mozaïek houten vloer, een die ‘hufterproof’ is, maar niet te duur. En jij kan deze vloer nu ook in huis hebben!

Deze massief houten vloer met een industriële, retro look is al voor 29,95 euro (per vierkante meter) bij ons te krijgen. Je kunt het als een doe-het-zelf-pakket kopen, maar wij kunnen hem ook voor je leggen. De vloer is in elke gewenste kleur af te werken en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Kom voor meer informatie naar onze winkel of neem contact met ons op!

009-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s