Een vloer kiezen in 5 stappen

Het kiezen van een vloer roept veel vragen op: wordt het een parketvloer, laminaat, of toch een pvc-vloer? En wat betekent de materiaalkeuze voor de kleuren waar u uit kunt kiezen? De parketadviseurs in onze winkel voorzien u van een persoonlijk advies, afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget. Ze vertellen u over de verschillende materialen, de voor- en nadelen en het onderhoud. Wat komt er kijken bij het kiezen van een vloer? Dat ziet u in onderstaande infographic:

een-vloer-kiezen-in-vijf-stappen-parketgroep

Tekst en beeld via ParketGroep Nederland.

Een gedachte over “Een vloer kiezen in 5 stappen

  1. Je idee om een persoonlijke wensenlijst te maken spreekt me aan! Volgend jaar renoveer ik mijn huis, en nieuwe vloeren horen erbij. Bedankt voor het advies! Ik zal ervoor zorgen dat ik een vloer kies die ik leuk vind.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.