Zo reinigt u uw laminaatvloer het best

Een laminaatvloer is erg gemakkelijk in het onderhoud, omdat er weinig vuil aan de vloer hecht. Met de juiste producten kunt u uw vloer in een handomdraai schoonmaken. Lees hier hoe u uw vloer zo goed mogelijk kunt reinigen:

  • Gebruik niet te veel water. Licht vochtig is voldoende. Om uw laminaatvloer goed schoon te maken kunt u gebruik maken van een speciale laminaatreiniger.
  • Is uw vloer dof geworden? Dit komt mogelijk door gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen. Laat de vloer weer glimmen door hem op te wrijven met een droge, schone doek.
  • Vermijd het reinigen met een stoomreiniger. De hete stoom kan onder de vloer terecht komen waardoor uw laminaatvloer kan opbollen.
  • De groeven in de vloer kunt u reinigen met een zachte bezem of borstel gedoopt in een emmer water met schoonmaakazijn.

onderhoud houten vloer

Strepen op het laminaat
Een veelvoorkomend probleem zijn strepen van bijvoorbeeld schoenen. Met een droge (microvezel)doek kunt u de strepen gemakkelijk weg wrijven. U zelfs gebruikmaken van een gum.

Meer informatie
Bij Neerlandia bieden we een een volledige collectie laminaatvloeren aan in verschillende dessins, kleuren en kwaliteiten. Ook hebben we verschillende reinigingsproducten in ons assortiment. Voor meer informatie kunt u altijd terecht in onze winkel.

Tekst en beeld via ParketGroep Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s