Neerlandia Houten Vloeren bij Quick-step Parquet Challenge.

Woensdag 4 april vindt de Quickstep Parquet Challenge plaats op de woonbeurs in Gorinchem. Vier werknemers van Neerlandia Houten Vloeren zullen als team hier aan meedoen. Elk team krijgt een pittige opdracht, waarbij de deelnemers de vloer van een studio moeten leggen met Quick-Step Parquet. In de opdracht zitten enkele hindernissen verscholen. Vandaar dat bij deze challenge de legtijd een uiterst belangrijke rol speelt. De jury, samengesteld uit de reeds aanwezige juryleden van de nationale kampioenschappen, bepaalt welk team de mooiste vloer in de beste (record)tijd heeft gelegd.

Hoewel alle deelnemende teams met een aardig aandenken naar huis zullen gaan, gaat het winnende team van de Parquet Challenge naar de proloog van de Tour de France in Luik om daar een volle dag te kunnen genieten van de ‘Grand DĂ©part’ op 30 juni 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s